Etusivu: Kohderyhmät

Koulumme varsinaiset opiskelijat, mukaan lukien vaihto-opiskelijat
Tavoitteena tarjota mahdollisuus retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen samanhenkisessä seurassa. Tarjota retkeilytietoutta teemailloissa sekä illanviettoa nuotiolla koulumme lähimaastossa. Vaihto-opiskelijoille pystymme tarjoamaan elämyksiä ja tutustumisretkiä suomen luontoon sekä tutustuttaa heitä suomalaisiin opiskelijoihin

Toimia yhteistyössä Saimaan ladun kanssa ja viedä molempien yhteistä asiaa eteenpäin. Tuoda Sailaa lähemmäs Lappeenrannan opiskelijoita ja vastaavasti tuoda nuorta verta Sailan toimintaan

Lähialueen koulut ja päiväkodit
Järjestämällä retkeilyhenkisen ulkoiluiltapäivän ja muita vastaavia tilaisuuksia Skinnarilan lapsille, saamme positiivista näkyvyyttä ympäröivässä yhteiskunnassa ja voimme kenties herättää kytevän kipinän tuleviin luonnossa liikkujiin. Ja yo-kunta hykertelee positiivisesta näkyvyydestä ja antaa mieluusti osan roposistaan toimintamme tukemiseen.

Muut korkeakoulujen retkeilykerhot ja partiolippukunnat
Yhteistyötä toisten korkeakoulujen retkeilykerhojen kanssa tulisi kehittää mahdollisten yhteisten reissujen puitteissa. Tämä asia on ollut vireillä ennenkin, mutta toimintaa ei ole ollut.

Partiotaitokilpailut ovat olleet aktiivinen osa kerhon toimintaa muutamien vuosien ajan. Halukkuutta kisoihin kannattaa pitää yllä.

Mikä on Ulvova Susi?

ULSUn Hallitus

Kohderyhmät

ULSUn säännöt

© Copyright, Ulvova Susi 2007 - webdesign: Lassi Eronen